data
Els secrets de la paella: un plat imprescindible amb diverses varietats per a tots els gustos.

La paella, un plat representatiu d'Espanya que ens reuneix en família i amics, que convida a compartir i a gaudir del menjar en companyia. No hi ha res com menjar una bona paella al costat dels teus, a casa, en una terrassa al costat del mar, en un restaurant típic... té un encant i un sabor únics.

Aquest és un plat tradicional originari de la regió de València, però s'ha convertit en un plat emblemàtic de la cuina espanyola. Consisteix en una barreja d'arròs, mariscs, carns i verdures, tot cuit a foc lent en un brou de mariscs o pollastre, amb safrà i altres espècies que li donen aquest sabor i color únics. Però... Quins són els secrets per cuinar la paella perfecta? Et direm quines varietats hi ha i quins són els secrets de cadascuna.

Paella Valenciana, el plat més tradicional

La paella valenciana tradicional és la més coneguda i està feta amb conill, pollastre, garrofó (mongeta blanca), ferraura (mongeta verda plana), tomàquet, oli d'oliva, pebre dolç, arròs i safrà. Si vols sorprendre els teus convidats i cuinar una paella valenciana més gourmet, pots afegir carxofa, ànec, cargols i branquetes de romaní. Aquests ingredients extra li donen un sabor increïble, però són opcionals i s'afegeixen segons els gustos. El secret per preparar una paella valenciana perfecta és utilitzar un bon brou de pollastre i coure-la a foc lent en una paellera plana de ferro fumat. També és important deixar reposar la paella durant uns minuts abans de servir-la.

Paella de marisc, el plat estrella de la gastronomia mediterrània

La paella de marisc és una variant de la paella que inclou diferents tipus de marisc com gambes, musclos, calamars i sípia, entre d'altres. Per preparar una paella de marisc perfecta, és important utilitzar marisc fresc i de qualitat. A més, és important afegir el marisc en el moment just perquè no es sobrecozini i es mantingui suculent.

Paella mixta, una explosió de sabors

La paella mixta combina els ingredients de la paella valenciana tradicional amb mariscs i peix. És important tenir en compte que els ingredients es cuinen per separat i es barregen al final per obtenir el resultat perfecte. També és important afegir el brou calent a poc a poc perquè l'arròs no es passi.

Paella de verdures, l'opció vegetariana i més saludable

La paella de verdures és una opció saludable que s'adapta tant a aquells que mengen carn com als que no, i es pot preparar amb diferents tipus de verdures com arxofes, pebrots, pèsols, carbassons i tomàquets. Perquè quedi perfecta, és important utilitzar arròs de qualitat i un bon brou de verdures. També és recomanable cuinar les verdures per separat i afegir-les a poc a poc a l'arròs.

En resum, per cuinar una bona paella, utilitza una paellera adequada, ingredients frescos i de qualitat, fes un bon sofregit, afegeix l'arròs en el moment adequat, controla la quantitat de líquid, cuina a foc lent i deixa reposar la paella abans de servir-la. Amb aquests consells, podràs preparar una paella deliciosa i autèntica.

A Fancy Restaurant pots degustar una bona paella en la millor companyia. Utilitzem només els ingredients més frescos i de alta qualitat per cuinar una varietat de paelles en el seu punt. Comptem amb anys d'experiència en la cuina mediterrània i anem perfeccionant més la nostra tècnica per crear una paella veritablement deliciosa. Si vols gaudir d'un autèntic àpat mediterrani en un entorn únic, vine a menjar al Fancy Restaurant.

Més articles

Facebook
WhatsApp
Telegram
Fancy Restaurant platos mediterráneos tapas

Truca'ns i reserva taula!

Des de Setmana Santa fins a octubre, obrim tots els dies de 12.30 a 15.30 h i de 18.30 a 22.30 h